Menu’s
Bent U allergisch, meldt het ons.
De samenstelling van de gerechten en menu’s kan gewijzigd worden.
Lunch Menu
’s middags tussen 12u en 14u, niet op sluitingsdag woensdag en niet in het weekend
twee- of driegangen:
- Voorgerecht
- Keuze uit twee hoofdgerechten
- Dessert of Selectie ‘Van Tricht’ kaas
€ 35 twee gangen
€ 42 drie gangen
Gastronomisch Menu
vrijdag en zaterdag, alleen ’s avonds,
€ 62 vier gangen
+ € 23 met wijnarrangement “huiswijnen”
+ € 39 met wijnarrangement “Château & Domaine”
€ 76 vijf gangen
+ € 28 met wijnarrangement “huiswijnen”
+ € 46 met wijnarrangement “Château & Domaine”
Degustatie Menu
Zesgangenmenu samengesteld met ingrediënten van het moment
vrijdag en zaterdag, alleen ’s avonds
€ 88 zes gangen
+ € 33 met wijnarrangement “huiswijnen”
+ € 53 met wijnarrangement “Château & Domaine”
Voorbeeldmenu
- Enkele hapjes ter verwelkoming
- Tartaar van Blue Fin tonijn met Zeeuwse oester
Sesamvinaigrette, koolrabi
Madras curry mayonaise - Sint-Jakobsnoot in schaaldierenbouillon
Mousseline van aubergine, gekonfijt buikspek en groene mini courgette - Gebakken zeebaarsfilet met kreeftenkorst, beukenzwam, jonge prei en emulsie van Nantua
- Traag gegaarde wilde eend met Jona golden, Nyons olijven caramel en Cassis saus
- Lende van Kempisch melkkalf met tuinbonen en boterbonen
Natuurjus met dragon, kleine girolles en bataat aardappelsoes met marjolein - Bordje van hoevekazen geselecteerd door kaasmeester-affineur Michel Van Tricht (suppl. € 12 / € 8 ipv dessert)
- Palet van nagerechtjes met huisgemaakte vanille Bourbon roomijs
Voorbeeld wijnarrangement
-
-
-
-
-
-
-
- Huiswijnen
Falerio ’16 — Saladini Pilastri, Falerio doc — Italië
El Gorú ’14 — Ego Bodegas, Jumilla dop — Spanje ’15 — Fiano, Malvasia — -
Bianco di Salento — Italië
- Château & Domaine
Amastuola ’15 — Fiano, Malvasia — Bianco di Salento — ItaliëMestizaje ’16 — Mersegueroa Viognier — Mustiguillo, El Terrarazo dop,
Levante — Spanje
Viña Urbezo ’15 — Solar de Urbez, — Cariñena do, Aragon — Spanje
Château Paloumey ’15 — Cru Bourgeois — Haut-Médoc — FrankrijkKapittelberg Adelblank ’14 — Domein Ten Kapittelberg, Herselt— België
- Château & Domaine
-
-
-
-
-
-
Zondaglunch
alleen mogelijk op zondag en feestdagen, ’s middags tussen 12u en 14u
€ 64,00
4-gangen, maak uw keuze uit voorgerecht en hoofdgerecht
VOORGERECHTEN
Zeetongfilet met koningskrab en fregola
Gebakken sint-jakobsnoot met geglaceerd buikspek
Salade van kreeft en mango met curryvinaigrette
Terrine van ganzenlever met gekarameliseerd witloof
Krokant gebakken kalfszwezerik met boschampignons
Vier Zeeuwse oesters uit Grevelingen
-
-
Catch of the day met jus van sjalotten
HOOFDGERECHTEN
- Grietfilet met bbq bloemkool +€3
Kabeljauw met zuiderse groentjes en bimi, mosterdemulsie
Tournedos Angus met paddenstoelen
Entrecote Sashi met bearnaisesaus
Kalfszwezerik met twee selders en champignonsaus +€3
Eendenborst bigarade
Kalfsfilet met witloof en dragonjus + €4 - Parelhoen met gekarameliseerde jonagolden en cassis
-
DESSERT
-
Keuze van nagerechten
Bediening en BTW inbegrepen