Menu’s

Bent U allergisch, meldt het ons.

De samenstelling van de gerechten en menu’s kan gewijzigd worden.

Lunch Menu

’s middags tussen 12u en 14u, niet op sluitingsdag woensdag en niet in het weekend
twee- of driegangen:

  • Voorgerecht
  • Keuze uit twee hoofdgerechten
  • Dessert of Selectie ‘Van Tricht’ kaas

€ 35 twee gangen
€ 42 drie gangen

Gastronomisch Menu

vrijdag en zaterdag, alleen ’s avonds,

€ 62 vier gangen
+ € 23 met wijnarrangement “huiswijnen”
+ € 39 met wijnarrangement “Château & Domaine”

€ 76 vijf gangen
+ € 28 met wijnarrangement “huiswijnen”
+ € 46 met wijnarrangement “Château & Domaine”

Degustatie Menu

Zesgangenmenu samengesteld met ingrediënten van het moment
vrijdag en zaterdag, alleen ’s avonds

€ 88 zes gangen
+ € 33 met wijnarrangement “huiswijnen”
+ € 53 met wijnarrangement “Château & Domaine”

Voorbeeldmenu

  • Enkele hapjes ter verwelkoming
  • Tartaar van Blue Fin tonijn met Zeeuwse oester
    Sesamvinaigrette, koolrabi
    Madras curry mayonaise
  • Sint-Jakobsnoot in schaaldierenbouillon
    Mousseline van aubergine, gekonfijt buikspek en groene mini courgette
  • Gebakken zeebaarsfilet met kreeftenkorst, beukenzwam, jonge prei en emulsie van Nantua
  • Traag gegaarde wilde eend met Jona golden, Nyons olijven caramel en Cassis saus
  • Lende van Kempisch melkkalf met tuinbonen en boterbonen
    Natuurjus met dragon, kleine girolles en bataat aardappelsoes met marjolein
  • Bordje van hoevekazen geselecteerd door kaasmeester-affineur Michel Van Tricht (suppl. € 12 / € 8 ipv dessert)
  • Palet van nagerechtjes met huisgemaakte vanille Bourbon roomijs

Voorbeeld wijnarrangement

                • Huiswijnen
                         Falerio ’16 — Saladini Pilastri, Falerio doc — Italië
                         El Gorú ’14 — Ego Bodegas, Jumilla dop — Spanje ’15 — Fiano, Malvasia —
              •            Bianco di Salento — Italië
                • Château & Domaine
                  Amastuola ’15 — Fiano, Malvasia — Bianco di Salento — Italië
                  Mestizaje ’16 — Mersegueroa Viognier — Mustiguillo, El Terrarazo dop,
                  Levante — Spanje
                  Viña Urbezo ’15 — Solar de Urbez, — Cariñena do, Aragon — Spanje
                  Château Paloumey ’15 — Cru Bourgeois — Haut-Médoc — Frankrijk
                  Kapittelberg Adelblank ’14 — Domein Ten Kapittelberg, Herselt— België

Zondaglunch

alleen mogelijk op zondag en feestdagen, ’s middags tussen 12u en 14u

€ 64,00
4-gangen, maak uw keuze uit voorgerecht en hoofdgerecht

VOORGERECHTEN

Zeetongfilet met koningskrab en fregola
Gebakken sint-jakobsnoot met geglaceerd buikspek
Salade van kreeft en mango met curryvinaigrette
Terrine van ganzenlever met gekarameliseerd witloof
Krokant gebakken kalfszwezerik met boschampignons
Vier Zeeuwse oesters uit Grevelingen

  • TUSSENGERECHT
      • Catch of the day met jus van sjalotten

         

        HOOFDGERECHTEN

      • Grietfilet met bbq bloemkool +€3
        Kabeljauw met zuiderse groentjes en bimi, mosterdemulsie
        Tournedos Angus met paddenstoelen
        Entrecote Sashi met bearnaisesaus
        Kalfszwezerik met twee selders en champignonsaus +€3
        Eendenborst bigarade
        Kalfsfilet met witloof en dragonjus + €4
      • Parelhoen met gekarameliseerde jonagolden en cassis

    DESSERT

    • Keuze van nagerechten


      Bediening en BTW inbegrepen

    Menu